H-Free

H-Free

Az H-FREE kézi porszívó pehelykönnyű és rendkívüli teljesítményt nyújt, így Ön élvezheti a vezeték nélküli takarítás szabadságát.

Synthesis

A Synthesis a leginnovatívabb porzsák nélküli, multi-ciklonos porszívó a Hoover választékában, amely tökéletesen egyesíti az innovációt, technológiát és dizájnt.

IronVision

IronVision 360°

A Hoover IronVision 360 ° gőzállomások garantálják a tökéletes végeredményt - szövettípustól függetlenül - a 3 hőmérséklet fokozatnak köszönhetően.

Rhapsody

Rhapsody

Legmagasabb szintű teljesítmény, technológiai innováció és elegáns design. A Rhapsody az exkluzív HSpin-Core technológiával van felszerelve – ez egy új, a Hoover által szabadalmaztatott porelválasztó rendszer, amely a tartály rendkívül egyszerű ürítését és tisztítását teszi lehetővé, elkerülve a porral való érintkezést.

Tudjon meg többet
Ultra Vortex

Ultra Vortex

Az Ultra Vortex segít fenntartani az egészséges környezetet családjának, eltüntetve az allergéneket, port és poratkákat matracaiból és kárpitozott bútoraiból, pl. a kanapékból és párnákból.

Tudjon meg többet
100%-0S PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

100%-os pénz-visszafizetési garancia

Termékünk mégsem felelt meg elképzeléseinek? Nincs más dolga, csak visszaküldeni a készüléket és mi visszafizetjük a teljes vételárat!

Részletek

Hírlevél