4A termékcsalád: rendkívüli teljesítmény

A Hoover bemutatja a porszívók új generációját, amelyek arra lettek tervezve, hogy garantálják a kitűnő eredményeket minden felületen. Az extra csendes működésüket az Intense Silent Power System-nek köszönhetik.

Akár 50%-kal magasabb energiahatékonyság a nagy teljesítményű modellekhez képest.*

*Csak egyes modelleknél.

Több, mint 111%-os hatékonyság kemény padlókon és több.

Ideális az allergiában szenvedőknek. A környezetbe visszabocsátott levegő mindig tiszta a 99,8%-os szűrőhatékonyságnak köszönhetően.

Több, mint 91%-os hatékonyság szőnyegeken.

Extra csendes

Már pár decibel is nagy különbséget jelenthet az irritáló és tűrhető zajszintek között. A Hoover által kifejlesztett Intensse Silent Power System biztosítja a csendes és kényelmes takarítást. Az optimális levegőáramlás, az innovatív anyagok és az új tartozékok kombinációja a zajszintet 64 dBA-ra* csökkenti.

 

115 dBA

 

85 dBA

 

65 dBA

 

64 dBA

Porzsákos porszívók

Athos

Az Athos modell a dizájn és funkcionalitás tökéletes kombinációja. A nagy kapacitású, 5 literes porzsák és a kivételes, 11 méteres hatósugár lehetővé teszi azt, hogy nagy felületeket takarítson egyszerre. A Nanopack™ rendszernek köszönhetően tárolása hihetetlenül egyszerű. A 4 keréknek köszönhetően az Athos rendkívül egyszerűen irányítható, az integrált kiegészítők pedig mindig kéznél vannak. Az Optimax szívófej kifejezetten a szőnyegek mélytisztítására lett tervezve.

Telios Plus

A kompakt dizájn és lenyűgöző teljesítmény teszi a Telios Plus modellt ideálissá az összes takarítási feladatra. Az integrált tartozékai könnyen hozzáférhetőek, így mindig kéznel vannak, amikor szükség van rájuk..  Ellátva a Carpet Optimax kefével, amely szőnyegek mélytisztítására lett tervezve.  Az Optimax szívófej kifejezetten a szőnyegek mélytisztítására lett tervezve.

Porzsák nélküli porszívók

Xarion Pro

A Xarion Pro tökéletes eredményt nyújt és ezáltal a takarítási időt is csökkenti - a nagy teljesítményű, folyamatos szívóerő multiciklon Airvolution™ technológia maximális hatékonyságot és porszűrést biztosít. A dupla HEPA szűrő biztosítja, hogy gyakorlatilag semennyi por nem kerül vissza az otthona levegőjébe, ezáltal ideális az allergiában szenvedők számára.  Az Optimax szívófej kifejezetten a szőnyegek mélytisztítására lett tervezve.

Reactiv

A Reactiv a porzsák nélküli  ciklonos technológiájával biztosítja a kimagasló teljesítményt. Az esetleges portól való eldugulás minimalizálva van, így a porszívó karbantartása gyors és egyszerű.A Reactiv megadja a szabadságot, hogy bármilyen, még a legkényesebb felületen is használható legyen, mivel integrált tartozékai mindig kéznél vannak.  Az Optimax szívófej kifejezetten a szőnyegek mélytisztítására lett tervezve.