CSATLAKOZTASSA LÉGTISZTÍTÓJÁT A HON ALKALMAZÁSHOZ

Csatlakoztassa H-PURIFIER készülékét a hOn alkalmazáshoz, és férjen hozzá rengeteg alap és kiegészítő funkcióhoz.

 

VEZÉRLÉS

Távolról vezérelheti az összes fő tisztító üzemmódot, valamint beállíthatja a kívánt ciklust a diffúzorhoz és a párásítóhoz. Ellenőrizheti a termék állapotát és karbantartási szükségletét, megtalálhatja itt a használati útmutatót és elolvashatja a termékével kapcsolatos tippeket, emellett oktató videókat is megnézhet, valamint beállíthat konkrét üzemmódokat és értesítéseket. A hOn alkalmazáson keresztül akár azt is kiválaszthatja, hogy kezelje-e a H-PURIFIER készüléket az Amazon Alexa vagy a Google Home segítségével.

A szénmonoxid érzékelő mindig be van kapcsolva, és a H-PURIFIER akusztikus riasztással és a hOn App segítségével figyelmezteti Önt szénmonoxid észlelés esetén.

 

KÜLSŐ ÉS BELSŐ ADATOK GYŰJTÉSE

A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a H-PURIFIER ellenőrzi a belső és külső környezet levegőjét. Valós idejű összehasonlítást ad, és automatikusan működik az otthoni levegő kiegyensúlyozása érdekében. A hOn alkalmazás elérhető adatai figyelembe veszik ezeket a részecskéket: PM 2,5, PM 10 és VOC. A statisztikákat és grafikonokat a hOn alkalmazáson keresztül ellenőrizhetjük, hogy személyes tanácsokat kapjunk, és megértsük, hogyan lehetne javítani otthonunk levegőjének minőségét.

A hOn alkalmazásnak köszönhetően a felhasználó ellenőrizheti az AQI-t (levegőminőségi index), hogy napi előrejelzést kapjon és megtekinthesse a korábbi adatokat. A külső levegő minőségére vonatkozó adatok statisztikákból és 3 napos előrejelzésből állnak.

 

FELHASZNÁLÓI ALLERGIAI PROFIL

Közvetlenül az összekapcsolás után lehetősége lesz saját allergiás profilt létrehozni a leggyakoribb pollenek kiválasztásával, amelyekre allergiás, például fű, parlagfű, nyír és olajfa. Ez a funkció magas szintű védelmet nyújt az allergiában szenvedő felhasználók számára, optimizálja a termék teljesítményét és a tisztább és egészségesebb otthoni környezet garantál.

A hOn alkalmazás figyelemmel kíséri a kültéri pollenek jelenlétét és közli azok jelenlétét a légtisztítóval. Profiljának beállításakor a pollen/allergia üzemmód automatikusan elindul, és jelez a kiválasztott pollenek észlelése esetén.

 

POLLEN SZINT

A hOn alkalmazás mindig gondoskodik az pollen érzékeny emberek jólétéről. A legfontosabb pollenadatok a felhasználói allergia profil szerint jelennek meg.

A történelmi adatok megtekinthetők, és előrejelzések is rendelkezésre állnak. Az adatok hét vagy hónap szerint is szűrhetők.