ÉSZLELÉS: MULTISZENZOROS RENDSZER

Az intelligens érzékelők gondosan, valós időben figyelik a beltéri levegő minőségét. Kiemelkedő pontosságukat a lézertechnika biztosítja. Nincs szükség karbantartásra. A LED gyűrűnek 4 színe azonnal jelzi a levegő minőségét, így mindig egyetlen pillantással ellenőrizheti otthoni levegő állapotát, miközben a különböző szennyező anyagok részletei a termék kijelzőjén vagy a hOn app segítségével tekinthetők meg.

A MULTI SENSOR SYSTEM ÉRZÉKELI:

PM

PM

A részecske anyag (PM) érzékelő hasznos a PM 10 és a PM 2,5 * valós idejű észleléséhez, másodpercenként egyszer észlelve. A részecske-anyagok (PM) olyan apró részecskék, amelyek nagyon károsak lehetnek az egészségre, és mélyen behatolnak az emberi testbe. Olyan kicsik és könnyűek, hogy hosszabb ideig tartózkodnak a levegőben, befolyásolva a légzőrendszert és a véráramlást.

* A PM 10 mérete legfeljebb 10 µm, és képes behatolni a felső légutakba. A PM 2,5 mérete legfeljebb 2,5 μm, és eljuthat kár a tüdőnkig is.

CO érzékelő és riasztás

CO érzékelő és riasztás

Rendkívül hasznos a szénmonoxid jelenlétének folyamatos ellenőrzéséhez. A CO égési folyamatokból származhat, például a fűtőberendezésekből, főzőlapokból és tűzhelyekből. A szénmonoxid érzékelő hangjelzéssel és a hOn App segítségével figyelmeztet, hogy biztonságosabb otthoni életet biztosítson.

Gas (VOC)

Gas (VOC)

Ez az érzékelő érzékeli a mosószerekből, festékekből, oldószerekből, kozmetikai cikkekből és bútorokból származó gázokat, 20 másodpercenként.

Hőmérséklet és páratartalom

Hőmérséklet és páratartalom

A speciális érzékelők segítenek a hőmérséklet és a relatív páratartalom folyamatos ellenőrzésében.

SZŰRÉS: H-TRIFILTER

A H-TRIFILTER a H-PURIFIER kizárólagos Hoover-szűrőrendszere, 3 különböző szűrőréteg együttes hatásával, minden rétege külön funkcióval van ellátva, hogy mindig védelmet nyújtson az összes beltéri szennyeződéstől akár 0,1 mikronig.

SZŰRÉS: H-TRIFILTER
 

1. Külső réteg

Elsődleges szűrőként működik, amely felfogja a legnagyobb részecskéket, például az emberi és háziállat szőrét, haját, és a port.

 

2. HEPA (H13) szűrő

Ez a második réteg eltávolítja a legfeljebb 0,3μm méretű részecskék 99,97% -át: például a pollent, a poratkákat, a spórákat, a baktériumokat, de megfogja a PM 10-et és a PM 2,5-öt is. Ezenkívül a Hoover HEPA szűrőnek egyedülálló funkciója van, nem csak felfogja a polleneket, hanem deaktiválja és ártalmatlanná teszi őket, lehetővé téve az allergiában szenvedők számára, hogy a szűrőt is teljes biztonságban kezeljék.

 

3. Aktív szén szűrő

A harmadik réteg eltávolítja a káros gázokat és kellemetlen szagokat. Aktív szénatomok alkotják, amelyek porozitásuknak köszönhetően felszívják a illékony szerves vegyületek (VOC) szagokat, füstöt, cigarettafüstöt és NO2-t. A VOC (illékony szerves vegyület) illékony kémiai vegyületek (például formaldehid), amelyek általában mosószerekből, ragasztókból, oldószerekből, kozmetikai, elektronikai berendezésekből vagy akár bútorokból származnak. Ha ezeknek a vegyületek hatásainak hosszú időre vagyunk kitéve, potenciálisan károsak lehetnek az egészségünkre. Az NO2 (nitrogén-dioxid) jellemzően a közlekedési szennyezéséből származik.

MINDENHOVA ELJUT: 360°-OS LÉGÁRAMLÁS

A H-PURIFIER kerek alakjának és 360°-os légáramlási rendszernek köszönhetően a tisztított levegő egyenletesen oszlik el minden irányban, először a mennyezet felé, majd a helyiségben, hogy gyorsan és hatékonyan elérje az összes helyet. Körül-belül 10 perc alatt megtisztít egy 20m2-es szobát *.

* A 20 m2-es helyiség egyszeri tisztításának ideje (2,4 m magasságot feltételezve) a termék max. CADR alapján.

Vissza