New Cordless HF9 with TWIST™

Új HF9 ANTI-TWIST™ technológiával

Nagyobb teljesítmény¹ az otthonod tisztításához²

New Cordless HF9 with TWIST™

Új HF9 ANTI-TWIST™ technológiával

Nagyobb teljesítmény¹ az otthonod tisztításához²

New Cordless HF9 with TWIST™

Új HF9 ANTI-TWIST™ technológiával

Nagyobb teljesítmény¹ az otthonod tisztításához²

New Cordless HF9 with TWIST™

Új HF9 ANTI-TWIST™ technológiával

Nagyobb teljesítmény¹ az otthonod tisztításához²

A Hoover bemutatja a vadonatúj, ANTI-TWIST™ technológiával ellátott HF9 kézi porszívóját. Nagyobb szívóerő, hasznos kiegészítők, stresszmentes karbantartás és hosszú élettartam, 5 év garanciával. Ellenállhatatlan!

Optimalizált teljesítmény

Optimalizált teljesítmény

A kiemelkedően hatékony, 350 W-os szénkefe nélküli motornak köszönhetően az új Hoover HF9 folyamatos teljesítményt biztosít a szívóerő csökkenése nélkül: tökéletes tisztítás az egész otthonának (az EN 60312-1 szabvány 5.7 és 5.9 pontja szerint).

Szívóteljesítmény AW az IEC 62885-4:2020 szabvány szerint mérve, standard beállítással, egy harmadik fél laboratóriumában tesztelve.

2 26 perc alatt feltakarít egy legfeljebb 100m2 méretű otthont, az IEC 62885-4:2020 szabvány 6.16.2.4 szakaszában meghatározott módszertan szerint értékelve.

Vásárold meg most!

Hasznos kiegészítők

Az új Hoover vezeték nélküli porszívóhoz 2 az 1-ben portalanító és kárpittisztító kefe tartozik, amely ideális kemény felületek és szövetek tisztítására is, valamint egy réstisztító, amely tökéletes a szűk helyek eléréséhez.

 

Hosszú üzemidő

A HF9 30 perces* optimalizált üzemidőt biztosít – eleget az egész otthon megtisztításához, teljesítménycsökkenés nélkül (az EN 60312-1 szabvány 5.7 és 5.9 pontja szerint), egy darab akkumulátorral kemény padlón és szőnyegen, motorizált szívófejjel. Néhány modell extra, második akkumulátorral is fel van szerelve.

Egyszerű karbantartás

Egyszerű karbantartás

Az ANTI-TWIST™ technológia radikálisan csökkenti a szőrszálak és a háziállatok szőrének összegubancolódását a kefe körül (összehasonlítva az ANTI-TWIST™ nélküli Hoover termékkel). A szívófejen található fedő egyszerűen felnyitható, hogy a forgókefe karbantartása gyerekjáték legyen.

Kifogástalan minőség

Vásárold meg most!

A HF9 csúcsminőségű anyagokból készült, és több száz teszten ment keresztül, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az elkövetkező években megbízhatóan működik. Ezért 5 év gyártói garanciát biztosítunk rá. Kérjük, regisztráld készüléked a vásárlást követő 30 napon belül: go.he.services/5yrs-we. Kérjük, figyelmesen olvasd el a garancia feltételeit!

Vásárold meg most!

Extrák

Park&Go

A Hoover HF kézi porszívó ideiglenesen önmagában is megáll a keménypadlón. Abban az esetben, ha a porszívót felügyelet nélkül hagyják hosszabb ideig, azt a fali konzolon kell tárolni.

 

Tökéletes láthatóság

A HF9 szívófeje 2 különálló LED-del rendelkezik, amelyek erős, hideg fénnyel vannak ellátva, hogy jobban megvilágítsák a megbújó szennyeződéseket a sötét sarkokban és a bútorok alatt. Bármikor elővehető, egyszerűen manőverezhető, és az alacsony bútorok alatt is tökéletes tisztaságot biztosít.

 

Gyorstöltés

A kivehető lítium-ion akkumulátor közvetlenül a porszívóban vagy külön is tölthető. A nagy teljesítményű, 4000 mAh-s akkumulátor 3,5 óra alatt eléri a 100%-os töltöttséget. Ellenőrizd a töltöttségi szintet közvetlenül a LED-kijelzőn.

 

Kisállat tulajdonosoknak ideális

A PET modell erős, motorizált, LED világítással ellátott szívófejjel rendelkezik. Gyorsan és egyszerűen távolítja el a kisállatok szőrét a kanapéról és párnákról és egyéb kárpitozott felületekről.

 

Egyszerű használat

A HF9 prémium LED-kijelzővel és intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, hogy minden, amire szükséged van, kéznél legyen: a tisztítási beállítások és a hátralevő üzemidő másodpercek alatt elérhetők. Könnyedén szabályozhatod a forgókefe sebességét, amely Turbó üzemmódba kapcsolva extra teljesítményt nyújt.

 

Okos

A hOn App segítségével regisztrálhatod porszívódat, és olyan extra tartalmakhoz is hozzáférhetsz, mint például a használati útmutató, karbantartási és információs figyelmeztetések, hibaelhárítás és tippek. Regisztrálhatsz az ingyenes 5 év garanciára is. Kérjük, regisztráld készüléked a vásárlást követő 30 napon belül: go.he.services/5yrs-we. Kérjük, figyelmesen olvasd el a garancia feltételeit!

Fedezd fel a termékcsaládot

Vezeték nélküli kézi porszívók
2 Termékek
Close Details
 • Termék megnevezése
 • Feszültség (V)
 • Üzemidő (perc)
 • Akkumulátor típusa
 • Motorizált kefe
HF9 ANTI-TWIST™ TECHNOLÓGIÁVAL
HF910P 011
 • HF910P 011
 • 21.6
 • Nem
HF9 ANTI-TWIST™ TECHNOLÓGIÁVAL
HF910H 011
 • HF910H 011
 • 21.6
 • Nem