TÖRTÉNELMÜNK

A Hoover és az első porszívó születésének története

Egy doboz, egy ventilátor, egy selyem párnahuzat és egy seprő – így jött létre az első porszívó a történelemben. Az ötlet, amely átformálta ezeket az egyszerű elemeket az egyik legforradalmibb technológiába a múlt században, James Spangler nevéhez fűződik. James egy éjjeliőr volt New Berlinben, Ohio államban, aki asztmában szenvedett és elege lett a szőnyegtisztító által felvert por belégzéséből. James szabadalmaztatta a találmányt, és arról álmodott, Amerika minden házában megjelenik majd. Szüksége volt viszont valakire, aki hitt a projektben és megvoltak a szükséges képességei és a forrásai annak végrehajtására.

Úgy döntött, hogy elküldi az első, kezdetleges porszívóját unokatestvérének, Susan Hoovernek – ezzel a lépéssel megalapozta jövőjét. Susan pár napig otthon használta a készüléket és lelkes támogatója lett. Megmutatta férjének, William Hoovernek, egy kis bőrműves vállalkozás tulajdonosának. Sokéves tapasztalatának köszönhetően ismerte a vásárlóit és azok igényeit. Mint előrelátó vállalkozó, azonnal meglátta a porszívóban rejlő a hatalmas lehetőséget, amit a futurisztikus „bot“ nyújthat. Megvette a szabadalmat és megkezdte a gyártást, létrehozva a cég nevét – The Hoover Company. Ekkor 1908-at írtunk.Úgy döntött, hogy elküldi az első, kezdetleges porszívóját unokatestvérének, Susan Hoovernek – ezzel a lépéssel megalapozta jövőjét. Susan pár napig otthon használta a készüléket és lelkes támogatója lett. Megmutatta férjének, William Hoovernek, egy kis bőrműves vállalkozás tulajdonosának. Sokéves tapasztalatának köszönhetően ismerte a vásárlóit és azok igényeit. Mint előrelátó vállalkozó, azonnal meglátta a porszívóban rejlő a hatalmas lehetőséget, amit a futurisztikus „bot“ nyújthat. Megvette a szabadalmat és megkezdte a gyártást, létrehozva a cég nevét – The Hoover Company. Ekkor 1908-at írtunk.

ÉRTÉKEINK

Az első porszívó feltalálásának napjától a mai napig a Hoover első számú prioritása mindig is az emberek jólétének biztosítása volt, miközben nagy teljesítményű és megbízható háztartási készülékeket kínál.

 

JÓLÉT

A jólét nekünk azt jelenti, hogy vigyáz önmagára és azokra, akiket szeret, anélkül, hogy lemondana a nagyszerű eredményekről. A Hoover készülékeket úgy terveztük, hogy tökéletes teljesítményt nyújtsanak, pozitívan befolyásolva az egészséget és az életminőséget, és hogy elősegítsék az egészséges életmódot.

 

TELJESÍTMÉNY

A Hoover újgenerációs megoldásait úgy hoztuk létre, hogy kimagasló eredményt nyújtsanak a teljesítmény és az eredményesség terén, miközben gondoskodnak önről, otthonáról és családjáról.

 

BIZALOM

Több mint 100 éves tapasztalat és a legújabb technológiák folyamatos kutatása arra késztetett, hogy termékeink megbízhatók legyenek, lehetővé téve az emberek számára az abszolút kontrollt és a tökéletes eredmények elérését.

ÖKÖSZISZTÉMA

A Hoovernél a kapcsolódás lehetősége nem csak a naprakészségről szól. Valódi megoldásokat nyújtunk a mindennapi feladatok egyszerűsítéséhez a Hoover készülékek segítségével. Célunk az emberek életének, egészségügyi állapotának és közérzetének modernizálására és javítása az egyedülálló funkcióknak köszönhetően, amelyek hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a jobb életminőség érdekében.

Tudj meg többet