THE HOOVER CONNECTIVITY

HOOVER OKOSKÉSÜLÉKEK

Igazi megoldások a mindennapokra Az egyedülálló okos funkciók teljes sora tökéletesen megfelel Önnek és életvitelének. Fedezze fel előnyeit!

A Hoovernél a kapcsolódás lehetősége nem csak a naprakészségről szól. Ez azt jelenti, hogy valódi megoldásokat nújtunk a mindennapi élet javításához a Hoover készülékek segítségével. Célunk az emberek életének, egészségügyi állapotának és közérzetének modernizálására és javítása az egyedülálló funkcióknak köszönhetően, amelyek hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a jobb életminőség érdekében. Fedezze fel az egyedi funkciókat, amelyek tökéletesen megfelelnek modern életmódjának, és hatékony és megbízható megoldásokat nyújtanak a életminőség javítása érdekében

HOOVER OKOSKÉSÜLÉKEK
.
 

TELJESÍTMÉNY

A Hoover Connectivity segítségével nyomon követheti készülékei állapotát, hatékonyságát és fogyasztását, és megtudhatja, hogyan optimalizálhatja azok teljesítményét, miközben az vigyáz a ruháira, ételeire és otthonára. Akkor is, ha Ön nincs otthon.

 

JÓLÉT

Az App segítségével további funkciók és tartalmak világát fedezheti fel, hogy a Hoover készülékeit a legkényelmesebb és legintuitívabb módon használhassa a jobb életminőség és környezet megteremtése érdekében. Fedezzen fel higiénés megoldásokat, töltsön le további programokat a mosógépére, válasszon az egészséges receptek hosszú listájáról és kapjon tippeket az ételek tárolására.

 

BIZALOM

Növelje Hoover készülékeinek élettartamát a karbantartási tippeknek és a Wi-Fi-n keresztüli időszakos értesítéseknek köszönhetően. A Hoover több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik, és elkötelezett a legújabb technológiák és a nagy teljesítményű és megbízható összekapcsolt termékek előállítása mellett, biztosítva az otthon tisztaságát és az életminőség javítását.

TISZTÍTÁS

 

LEVEGŐMINŐSÉG ELLENŐRZÉS

"Szeretném ellenőrizni a levegő minőségét, hogyan tehetem meg?" A hOn applikáció lehetővé teszi a belső és külső levegő adatainak gyűjtését. Valós idejű megfigyelési információkat nyújt a belső és külső légszennyezésről, a páratartalomról és a hőmérsékletről, hogy mindig a legjobb levegőminőséget biztosítsa. Csatlakoztassa H-PURIFIER készülékét az alkalmazáshoz, hogy hozzáférjen a különböző, egyedi funkciók tárához, és biztosítson otthonában egészséges levegőt az Ön és családja számára.

Tudj meg többet
 

TESTRESZABOTT MEGOLDÁSOK AZ ALLERGIÁBAN SZENVEDŐKNEK

"Allergiás vagyok a pollenre. Van megoldás a pollen mennyiség figyelemmel kísérésére vagy semlegesítésére?" A H-PURIFIER-rel együtt használt hOn App gondoskodik az allergiában szenvedő emberek egészségéről. Segít csökkenteni a levegőben található ultra finom részecskéket, a szennyező anyagokat és allergéneket, különösen az allergiások számára polleneket, amelyeket inaktiválni tud. A hOn alkalmazás figyelemmel kísérheti a kültéri pollenek jelenlétét, és figyelmeztet azok jelenlétére, a légtisztító pedig minimalizálja azokat az allergiás tünetek megelőzése érdekében.

Tudj meg többet

MOSÁS

 

Tippek és statisztikák

"Optimalizálhatom a készülékem fogyasztását és hatékonyságát?" Az App mindig ott van, hogy a mosási élményt jobbá tegye. Adatokat kaphat mosási szokásairól, hogy azokat optimizálhassa és javítsa a készüléke energiafogyasztását. És ha problémája van, kövesse az alkalmazáson belüli hibaelhárítási útmutatónkat a probléma leggyorsabb megoldásához.

 

Karbantartás

"A mosógépem nem tisztítja olyan jól a ruhaneműt, mint régen. Mit tegyek?" Az App extra funkcióinak köszönhetően beállíthatja a programozott karbantartást, értesítéseket a vízkő eltávolító ciklusról és a szűrőtisztításról a készülék hatékonyságának optimalizálása és a megbízhatóság megőrzése érdekében.

Szkennelje be

"Szeretnék megszabadulni a bosszantó szennyeskupactól, nem tudom, melyik ruhaneműt milyen programon kell mosni." A szkennelés funkcióval nem kell többé a címkét bogarászni! Csak fényképezze le a ruhaneműt és adja hozzá a virtuális gardróbjához. Az új hOn alkalmazás összegyűjti és tárolja az összes ruhaneműje mosási utasítását, javasolva a legjobb programot azok gondozására.

 
 
 
 

FŐZÉS

 

Hangsegéd

"Szeretném a digitális asszisztensemet használni a készülékeim kezeléséhez is, lehetséges?" A hangsegédnek köszönhetően most közvetlenül akár a sütővel is beszélhet a Google Home vagy az Amazon Alexa segítségével, és további támogatást kaphat a sütő bekapcsolásához, állapotának ellenőrzéséhez, a sütési módokhoz, hőmérséklethez, tisztításhoz és még sok máshoz kapcsolódó javaslatok kéréséhez.

 

Egészséges receptek

"Valami különlegeset, egészségeset keresek, mit tegyek?" Kapjon javaslatokat és exkluzív, rendkívül egészséges recepteket az App-on keresztül, amelyeket szakácsok készítettek kifejezetten az Ön sütőjéhez, annak lehetőségével, hogy minden főzési lépésben segítsen. WOW-effektus

HŰTÉS

 

Készlet nyilvántartás

"Elfoglalt vagyok és nem bírom követni, melyik étel mikor jár el. Van erre megoldás?" Készítse el személyes hűtőszekrény-készlet nyilvántartását: használja az App-ot, hogy összekösse hűtőszekrényét a naptárral és a bevásárlólistával, hogy mindig teljes ellenőrzése legyen a tárolt, lejáró és elfogyasztani szükséges élelmiszerek felett, elkerülve a pazarlást.

 

Iced Drink Coach - hűs italok

"Gyorsan le kell hűtenem egy palack bort a vacsorához Hogy csináljam?" Hűtse italát az App segítségével, időpazarlás és erőfeszítés nélkül az Iced Drink Coach funkciónak köszönhetően, amely a palack méretének és hőmérsékletének megfelelően állítja be a megfelelő hűtést.

EGYŰTTMŰKÖDÉSEINK

 

"Elfogyott a mosószer Zárva vannak a boltok Hogy fogok így mosni?" Fedezze fel a Dash Replenishment szolgáltatást az Amazonnal való együttműködésünknek köszönhetően (csak bizonyos országokban). Az applikáción keresztül újrarendelheti a mosószert.

 

"Ez a palack bor vajon steakhez vagy halfhoz illik jobban?" Szkennelje be a címkét, hogy megtudja! Egyúttal meg is vásárolhatja kedvenc borait.