Rhapsody

 

Multifunkciós, ergonomikus és technológiailag fejlett, a Rhapsody az új Hoover vezeték nélküli kézi porszívója.

Nagyon könnyű és egyszerűen irányítható, mégis erőteljes. Az exkluzív HSpin-Core technológia egy teljesen új porelválasztó rendszer, amely biztosítja a portartály rendkívül egyszerű ürítését és tisztítását anélkül, hogy Ön porral érintkezne.

A Rhapsody modell technológiai innovációi tökéletesen párosulnak a könnyű használattal: elegáns és okos formatervezésű, mivel minden részletre gondosan odafigyeltünk, hogy fokozzuk a fogyasztók kényelmét, és a takarítás is egy izgalmas élménnyé válhasson.

 

MULTIFUNKCIÓS

A levehető morzsaporszívónak és különböző tartozékoknak köszönhetően a készülék igazi szövetségese lesz, mivel minden igényt kielégít: lehetővé teszi, hogy tökéletesen megtisztítsa az összes padlót és egyéb felületet, eléri vele a magas szekrények tetejét és a mennyezetet is, és persze a legszűkebb helyeken is tökéletesen takarít - mind házon belül, mind az autóban.

 

HSPIN-CORE TECHNOLÓGIA

Ezzel a technológiával a porelválasztó rendszerben egy, a kimondottan erre a célra szolgáló motor egymagában is forog, ami további légáramot eredményez a rendszer belsejében, és erőteljesen lenyomja a port, törmeléket és a hajat a tartály aljára.

Ez lehetővé teszi az egyszerűbb portartály ürítést, és a porral való érintkezést is minimalizálja.

Kiemelkedő tisztítási élmény mind a használat, mind a karbantartás terén.

 

INTUITÍV ÉSS EGYSZERŰ KEZELÉS

A termék tetején egy praktikus kezelőpanel található, amelyen a használat során optimalizálhatja a beállításokat: nyomja meg a szőnyeg gombot a kefe aktiválásához, vagy a nyomja meg a turbó gombot, ha extra szívóerőre van szüksége.

Emellett az akkumulátor töltöttségi szintje mindig ellenőrizhető és jól látható a 4 LED-es kijelzőn, amely lehetővé teszi a töltés állapotának ellenőrzését is.

 

VEZETÉK NÉLKÜLI SZABADSÁG

Élvezze a vezeték nélküli takarítás szabadságát! A nagy teljesítményű, de könnyű 22V-os lítium akkumulátor 5 órán belül újratölthető, és akár 35 perc működési időt biztosít az egész ház tisztításához. Ezen kívül az akkumulátor közvetlenül a termékben is tölthető, vagy eltávolítható és külön feltölthető.

 

KÖNNYŰ IRÁNYÍTHATÓSÁG

A Rhapsody modell az Easy Driving System-nek köszönhetően könnyedén siklik a bútorok és egyéb akadályok körül. A speciális 180°-os elforgatható fej segít a legnehezebb területek elérésében is a csukló egyszerű mozdulatával.

 

FALRA SZERELHETŐ TARTÓ

Tárolja a készüléket és annak tartozékait* a falra szerelhető tartón.

*csak a Mini Turbo szívófej és egyes tartozékok

Ismerje meg a termékcsaládot

Válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb modellt.

 
 

HOME & CAR

RA22HCG 011

Teljes felszereltség - tökéletes az otthon és az autó tisztántartásához.

Tudjon meg többet
 

ALLERGY CARE

RA22ALG 011

Különböző kiegészítők kifejezetten allergiában szenvedők számára, ezüst ion kezeléssel.

Tudjon meg többet