A Hoover bemutatja a Synthesist

A Synthesis a leginnovatívabb, porzsák nélküli multi-ciklonos porszívó a Hoover választékaból, amely egyesíti az innovációt, technológiát és dizájnt.

Az új, Hoover által szabadalmaztatott PACT (Power Active Compaction Technology) technológia biztosítja az állandó magas szívóteljesítményt.

Az alacsony energiafogyasztás, az egyszerű karbantartás és a portartály verhetetlen kapacitása egyedülállóvá teszi a készüléket.

Akár 10 liter por 1 literbe sűrítve!

Innováció és technológia

A Synthesis a Hoover által szabadalmaztatott innovatív technológiákkal lett létrehozva, hogy megkönnyítse életét - az energiahatékonyság mellett biztosítja a rendkívüli tisztítási hatékonyságot is.

 

Akár 10 liter por 1 liter helyén*

PACTA PACTUna egy innovatív technológia, amely összepréseli az otthonából összegyűlt port. A motorizált lapát folyamatosan mozog és tömöríti a port a tartályban, amely fokozatosan kitágul.

*A Hoover laboratóriumaiban végzett nyomástesztek valódi otthoni környezetből származó port használnak.  A nyomást a Hoover XP71 modellel összeszedett porral mérték. Az eredmények anyagtól és környezettől függően változhatnak.

 

Nagy teljesítményű multi-ciklonos technológia

Tecnologia AirvolutionAirvolution technológia. A multi-ciklonos Airvolution technológia biztosítja a magas portömörítési hatékonyságot . Az erőteljes centrifugális erő, amely szétválasztja még a legkisebb por részecskéket is, megelőzi a szűrők eltömődését, ezáltal biztosíva az állandó szívóteljesítményt. Így kevesebb ideig tart a karbantartás és a takarítás!

 

 

TÁGULÓ PORTARTÁLY            

A Synthesis exkluzív portartálya fokozatosan tágul, így akár 10 liter port is elnyel.*

*A Hoover laboratóriumaiban végzett portömörítő tesztek valódi otthoni környezetből származó port használnak.  A tömörítési mérték a Hoover XP71 modell által összeszedett porral van összehasonlítva. Az eredmények anyagtól és környezettől függően változhatnak.

Kiemelkedő teljesítmény

A Synthesis az innovatív PACT és Airvolution technológiák és a Hoover által tervezett kimagaslóan hatékony motor és speciális kefék kombinációjával éri el a legmagasabb teljesítményt.

Efficienza energetica eccellente

Magas energiahatékonyság

'A' energiaosztály, amely rendkívüli teljesítményt garantál csökkentett energiafogyasztás mellett.

High performance on hard floors

Kiemelkedő teljesítmény a kemény padlókon                 

Kiváló teljesítmény a kemény padlókon - 111%-os hatékonyság.

Magas szintű szűrőhatékonyság

Az újrakibocsátott levegő mindig tiszta a HEPA szűrőnek köszönetően, amely 99,98% szűrési hatékonysággal dolgozik.

Super silent

Szupercsendes                       

A Synthesis a legcsendesebb porszívók közé tartozik a kategórájában, mindössze 75 dBA zajszinttel.

Maximum higiénia

A Synthesis ideális a por allergiában szenvedőknek.

Baktériumok semlegesítése

A portartály Silver Ion kezelése megelőzi a bakteriumok terjedését. A Synthesis ezáltal ideális az allergiában szenvedőknek és a kisállat tartóknak.

Ne érintkezzen a porral

A Synthesis nagy kapacitású portartálya könnyen kivehető és üríthető és megelőz minden érintkezést a porral.  Emellett a mosható HEPA szűrő kiszűri még a legfinomabb porszemcséket is.

Egyedi dizájn

A Synthesis biztosítja a legmagasabb szintű teljesítménnyt és stílust- erőteljes és masszív, de egyedi és kifinomult dizájnnal.

A praktikus LED kijelző által bármikor ellenőrizheti a porszívó állapotát. Speciális kijelzők segítenek Önnek, hogy mindig helyesen használja azt.

 

Tartozékok

Az intelligens fogantyú az integrált kefével és a  tartozékoknak köszönhetően a legkényesebb felületekről is eltűnteti a port.

 

Parquet extra

A Parquet Extra kefe puha sörtéivel és kerekeivel biztosítja a hatékony és megfelelő tisztítást minden felületen, beleértve a kényes felületeket is (pl. parketta).

Mini turbokefe

Mini turbokefe

A speciális Mini Turbobrush, kifejezetten a kárpitok tisztítására tervezve, Silver Ion technológiával van ellátva, hogy megelőzze a baktériumok terjedését.

Tartozékok egy helyen

A Synthesis praktikus tartozékai a csövön is tárolhatók, hogy mindig kéznél legyenek.