Koronavírus vészhelyzet

Tisztelt ügyfeleink!

Számunkra fontos az ügyfelek kiemelt kiszolgálása, azonban van, ami ezt is felülírja, még pedig az egészségünk. A fokozódó járványügyi helyzet miatt a szervizes logisztikai csapatunk 2020.03.23-tól szünetelteti tevékenységét. Az ügyfelek - helyszínen nem javítható - készülékei elszállítását és visszaszállítását, a lecserélt készülékek beszállítását és a csereutalvány átadását szervizünk szüneteltetni kényszerül. Az ügyfeleknek továbbra is lehetőségük van személyesen ügyet intézni az Orczy Szerviz, 1152 Budapest, Telek utca 13 címen.

Itt szervizünk át tudja venni a szervizelésre szoruló készülékeket és a csereutalványokat is ki tudják adni, amennyiben az ügyfelek beszállítják hozzájuk a hibás készüléket. A folyamatban lévő ügyfelekkel szervizes kollégáink egyeztetnek. A helyszínen történő javításban szervizünk továbbra is helyt áll, mindaddig, míg ezt a törvény engedélyezi számukra. Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

MŰSZAKI SZERVIZ

A Hoover szerviz garantálja a professzionális segítséget és javításokat magasan képzett személyzet által.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

A Hoover ügyfélszolgálatához bármilyen kétséggel vagy segítségkéréssel fordulhat, ha készüléke meghibásodott vagy karbantartást igényel.

Ha műszaki szervizre van szüksége, hívja a következő számot:

06-1-413-2191

Normál díjas telefonszám, a hívás díja szolgáltatóként változhat.

Hívás előtt kérjük készítse elő a készülék 16 számjegyű gyári számát, és nézze meg a vásárlás dátumát. 

Műszaki támogatásra van szüksége Hoover készüléke használatához vagy karbantartásához? Lépjen kapcsolatba műszaki szervizünkkel és mi segítünk.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
Hívás 06-1-413-2191

Használati utasítás

Böngéssze és töltse le termékeink használati utasítását egyenesen a weboldalról PDF formátumban -  csak válassza ki a termékkategóriát, vagy a készülék modellnevét vagy kódját. Ha a használati utaitás nem elérhető, igényelje nálunk az erre való űrlap kitöltésével.

Kézikönyv keresés

ORCZY SZERVIZ

Ha műszaki szervizre van szüksége, hívja a következő számot: 06-1-413-2191
E-mail: szervizinfo@orczy.com

Szervizleadó pontok: 1089 Budapest, Baross u. 127 - 1016 Budapest, Hegyalja út 23 - 1152 Budapest, Telek utca 13 - 8900 Zalaegerszeg, Batthyány u. 10

 

E-mail

Készülék regisztrációja

Üdvözöljük a Hoover világában és köszönjük, hogy termékünket választotta. Készüléke online regisztrálása előnyére válik, mert:

  • gyorsabban vissza tudjuk keresni az Ön és készüléke adatait, ha segítségre van szüksége
  • műszaki frissítéseket vagy tanácsot kaphat a termékével kapcsolatban
  • ajánlatokat és kiegészítő szolgáltatásokat kaphat  Hoover termékeihez
REGISZTRÁLJA TERMÉKÉT